CNC Verspanen

Onze expertise

Onze expertise ligt in het efficiënt produceren van zowel enkelstuks als seriematig hoogkwalitatieve onderdelen. We kunnen onze klanten ondersteunen bij het volledige fabricageproces en bij toenemende klantvraag schalen we de productie op zonder verlies aan kwaliteit. We leveren dagelijks hoogwaardige fijnmechanische onderdelen van de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten. Alles gebeurt in een moderne CAD/CAM omgeving, met een modern CNC machinepark.

CNC verspanen

Bij het produceren van series is het van belang dat de productie stabiel is. Ieder onderdeel wordt geproduceerd met een constante kwaliteit. “Onze leverbetrouwbaarheid is groot en we kunnen altijd leveren, ook in het weekend als het moet.”

Verspanen is een verzamelnaam voor het bewerken van metaal- en kunststoffen waarbij spanen van het oorspronkelijke product worden verwijderd. Verspanen is een speciale en complexe manier van machinale materiaalbewerking. Kenmerkend is dat het product wordt gevormd door een deel van het materiaal gecontroleerd te verwijderen. We zijn ingericht om zowel op ‘korte termijn’ prototypes te produceren als grotere series. We denken mee in het ontwikkelproces en de maakbaarheid.

Oppervlaktebehandeling

VTV Tooling werkt samen met een aantal partners voor oppervlaktebehandelingen. Hieronder staat een greep uit de oppervlaktebehandelingen;

  • Anodiseren
  • Trommelen
  • Polijsten
  • Beitsen & Passiveren
  • Elektrolytisch verzinken & passiveren
  • Thermisch verzinken

Een andere oppervlaktebehandeling gewenst? Geen probleem, laat het ons weten.

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE