Over ons

Over ons

Ons familiebedrijf VTV Tooling, heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van seriematig verspanen van metalen en kunststoffen. Gevestigd op het industrieterrein in Herwen (Gelderland) kunnen wij onze binnen- en buitenlandse klanten voorzien van hoogwaardige precisie onderdelen van onder andere aluminium, rvs, titaan en kunststof.

Moderne technieken

Eigenaren Jos Vis en Stephan Vis (vader en zoon) hechten veel waarde aan moderne en duurzame technieken binnen het productieproces. Het uitgebreide machinepark bestaat uit zowel 3- als 5-assige freesmachines. Deze worden aangestuurd door CADCAM software.
De productie vindt plaats in ons eigen energieneutrale en geklimatiseerde pand waarbij precisie, veiligheid en hygiëne centraal staat. Daarnaast is elk bewerkingscentrum voorzien van een afzuigsysteem.

Klant & Relatie

De focus ligt op langdurige klantrelaties en het bieden van kwaliteit om klanten aan ons te binden. Leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke kernwaarden. In de afgelopen 25 jaar hebben wij geïnvesteerd in goede relaties voor het maximale resultaat voor u als klant.

Kernwaarden

  • Heldere samenwerking
  • Uitgebreid up-to-date machinepark
  • Korte doorlooptijden
  • Vertrouwen

Onze missie

Onze missie is om de hoogste kwaliteit te leveren in zowel producten als in onze service, en voor onze klanten een voorkeursleverancier te zijn op het gebied van fijnmechanische onderdelen.